Avapartners doet het licht uit… en wordt JUXTA!

Wie op donderdag 20 augustus 2020 nog voor het vallen van de avond de website van Avapartners dacht te bezoeken, tastte letterlijk in het duister. Misschien zag ook u, in plaats van onze vertrouwde homepagina, alleen maar een zwart scherm. En als u op dat moment naar onze socialmediakanalen surfte om te ontdekken wat er aan de hand was, dan stelde u daar hetzelfde fenomeen vast. Het werk van ambitieuze hackers? Nee, gelukkig niet. Wél het werk van een gedreven architectenteam dat weet wanneer de tijd aanbreekt voor iets nieuws.

JUXTA

Het uur van de waarheid

Op donderdag 20 augustus 2020 knipten we bij Avapartners om 12u00 het licht uit. Maar terwijl de rest van het land zich die nacht een weg door dromenland baande, zagen wij in de duisternis onze kans schoon om een nieuwe richting in te slaan. Op vrijdag zag JUXTA het levenslicht. Een betekenisvolle, nieuwe naam voor ons architectenkantoor dat volop bezig is aan een nieuw hoofdstuk.

Dag en nacht verschil? Ja en nee

Avapartners is niet meer. Lang leve JUXTA! Maar wees gerust. Onze mensen zetten het werk even gedreven verder als voorheen, met nog altijd hetzelfde oog voor harmonie. We kozen onze nieuwe naam – en onthullingsmoment – dan ook niet toevallig. JUXTA is Latijn voor ‘het naast elkaar plaatsen van contrasterende elementen om daarmee een bijzonder geheel te bereiken’. Licht en donker, hard en zacht, oud en nieuw, poëzie en technologie, macro en micro… De mooiste architectuur, zo vinden wij al sinds onze oprichting, ontstaat uit een geslaagd samenspel van contrasten.

Lichtgevoelige campagne

De meeste mensen die de onthulling van JUXTA live meemaakten, deden dat overigens niet toevallig. Allemaal wierpen ze hun nieuwsgierige blik precies op het ‘moment suprême’ – het resultaat van een  teasercampagne via onze socialmediakanalen en … een mysterieus postkaartje, dat we met lichtgevoelige inkt hadden laten bedrukken. Wie de instructies op het kaartje ter harte nam, zag in de duisternis het nieuwe JUXTA-logo op magische wijze verschijnen.

Uw licht bij ons opsteken? Doe gerust!

Benieuwd wat JUXTA binnenkort nog allemaal voor u in petto heeft? Neem gerust contact op en houd onze website goed in de gaten om altijd mee te blijven met het laatste nieuws.